Things we love

 

Warme gezichten bij een knapperend kampvuur. De laatste zonnestralen schijnen hun licht op je tentje als de zon langzaam achter de ruige kammen van de Italiaanse Dolomieten verdwijnt. Lekker buiten zijn en genieten van het wijntje dat je hebt meegenomen in de Santos Alleshouder.

Het is passie voor het leven, passie voor fietsen en passie voor de mooie dingen. Het zijn de Things we love. Onze inspiratie om voor jou de beste fiets te maken.

 

 

Opinel


Opinel

Nee, je kunt je fiets er niet mee demonteren. Geen staalkabels mee doorsnijden. Geen nagels mee knippen. Geen flesje wijn mee ontkurken. Geen conservenblik te lijf gaan. Het enige wat de Opinel kan, is snijden. Niet meer en niet minder. En als je op fietsreis bent, doe je dat bijzonder vaak. Frans stokbrood, Thaise ananassen, Maleisische jackfruit, kippen ontleden, visje vellen. Zolang het maar op snijden aankomt, doet de Opinel zijn werk.
Simpel en doeltreffend. Al jaren een fenomeen. Kost een tientje. Meer niet. Stuk hout met een stukje metaal. Niets bijzonders. Geen lemet wat nooit onscherp wordt. Dat soort onzin belooft Opinel niet. Gewoon ouderwets slijpen. Met een slijpsteentje. In de zon met een wit biertje en een stukje worst. Kun je ook worst snijden. Lekkere hompen. Zo in je mond en dan wegspoelen met koud vocht. Heerlijk. Ouderwets lekker. Zoals de Opinel. Valt veel voor te zeggen om een alleskunner in huis te halen, maar dat doen de gebruikers van een Opinel niet. Die koesteren de 10 euro investering, het slijpen. Die hebben door dat goed goed genoeg is.
En na elke slijpsessie groeit de liefde voor oud vakmanschap.

M&M's


M&M's

Al sinds het begin van Santos zijn we gek op kleurtjes én gek op M&M's! Wat is jouw favoriete kleur?

Lego


Lego

Bouwblokken, in alle soorten en maten. Je maakt er de mooiste creaties mee. Precies zoals we bij Santos werken; jij kiest de blokken, wij bouwen er je mooiste fiets mee.

 


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.