• Bob de Jong
  • Bob de Jong
  • Bob de Jong

    Fanatiek fietser
    Race Lite
    4.29

    Eigenzinnige fietsliefhebber, groot sportman, ex-prof. Gebruikt zijn Race-Lite om het hele jaar door het onderste uit de kan te halen.

Over de top

Na een zomer voorbereiden was het in oktober dan eindelijk zover; de uitdaging om met de MTB over de Thorang La pass 5416m te fietsen, het Annapurna Circuit. Dit is een bekende wandelroute in het Himalaya gebergte.

Lees meer


Mountainbiken op grote hoogte

Voordat de zomer van 2016 begon, kwam deze prachtige World2Bike uitdaging voorbij. Mountainbiken over de Thorong-La bergpas op 5.416m. Ik moest even nadenken. Maar nu ik gestopt ben met schaatsen, heb ik af en toe wel een doel nodig. Dit was een mooi doel en ik besloot om te gaan voorbereiden op deze tocht in Nepal. Mijn droom om ooit in Tibet te komen, kwam nu ook nog eens dichtbij: fietsen in de Himalaya langs de bergreuzen van de wereld.

Lees meer


De wind uit de bergen

Het is vrijdagochtend. De ochtendzon verlicht Calgary en ik stap de fiets op voor een tocht door de uitlopers van de Rockies. Eerst nog door de stad, drukte en stoppen voor de stoplichten voordat ik de Highway naar het noorden bereik. Vrachtwagens razen langs mij heen totdat ik een parallelweg op kan.

Lees meer


De laatste voorbereidingen

De laatste voorbereidingen voor mijn fietsreis naar Nepal, 's morgens nog even een laatste rondje voor het gevoel. Het materiaal was uiteraard al in orde alleen de benen nog even een kleine inspanning geven voor de uren in het vliegtuig en op de luchthaven.

Lees meer


Sunset Relay

Bob de Jong is afgelopen zondag begonnen met de Sunset Relay. Tijdens deze 96 uur durende estafette gaan verschillende atleten elkaar aflossen en dagen ze de zon uit. Dat doen ze om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de gevaren van de zon, maar vooral om aan te tonen dat ze die samen kunnen overwinnen. 

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!