• Bas Jongerius
  • Bas Jongerius
  • Bas Jongerius

    Avonturier
    Travelmaster 3+

    De enthousiaste Bas fietst 12.000 kilometer van Amsterdam naar China en maakt hiermee een langgekoesterde droom waar. Hij filmt zijn hele reis, die naar verwachting een half jaar in beslag gaat nemen, met GoPro’s en drones. Elke week verschijnt er een korte video over zijn belevenissen en uitdagingen op het YouTube kanaal 'D tour' van Discovery Networks.
    Het idee voor dit avontuur ontstond al in zijn jeugd toen Bas vijf jaar oud was. Een werknemer in het tuincentrum van zijn vader kwam vaak om half 8 ’s ochtends aanfietsen. Zijn vader zei dan: “Kijk Bas, dat is Theo, die fietst de hele wereld over. Hij kan deze ochtend net zo goed zijn komen fietsen uit Zuid-Afrika.”

Enge overnachting en moeilijke momenten

Na een sightseeing dagje in de prachtige stad Budapest, fietst Bas met spierpijn tegen de wind in door Hongarije verder richting Servië. Na een enge nacht, vecht Bas tegen de negatieve gedachten...

Lees meer


Te gekke Samba muzikant en ijskoude nacht

Bas samba't erop los in Duitsland! Hij tikt de eerste 1000 kilometer aan op de Limes route, speelt een wedstrijdje met een Nederlands binnenschip en beleeft zijn eerste koude nacht. Check z'n nieuwste vlog.

Lees meer


Veel sneeuw op weg naar Budapest

April doet wat 'ie wil! Ook in Oostenrijk, zo ondervindt Bas in z'n vierde week op weg naar China. Horizontaal komt het voorbij vliegen. Via Wenen en Bratislava bereikt hij na 2010 kilometer fietsen de prachtige stad Budapest.

Lees meer


Bas vlogt voor Discovery Networks

Meet Bas. Bas is een 27-jarige Amstelveense avonturier die op zondag 26 maart op zijn Santos Travelmaster 3+ stapte om op weg te gaan naar China. Gedurende de 12.000 onbekende kilometers neemt Bas ons wekelijks mee op zijn uitdagende fietsreis met korte video's over zijn belevenissen.

Lees meer


Nieuw huisdier en luxe hotel

Bas vervolgt zijn reis langs de Donau, fixt een overnachting in een luxe hotel en verwelkomt een nieuw huisdier in z'n tent. En inmiddels is het behalen van de Oostenrijkse grens een feit!

Lees meerContact

    Schillingweg 41
   2153 PL Nieuw-Vennep
   +31 (0) 252 426 123
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   www.santosbikes.com

Santos op Twitter   Santos op Facebook   Santos op Instagram   Santos op Youtube


Vind een dealer

dealer icoon mapVind een dealer bij jou in de buurt en test je favoriete fiets.

Stel je fiets samen en bouw 'm op zoals jij dat wilt. Eenvoudig.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.