• Santos Travelmaster 3+

  Travelmaster 3+

  Een wéreldfiets, ook voor thuis

 

De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. We evolueerden onze Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.
Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.

 

Quote

"Eén van de beste allrounders op de markt."

- Bike & Trekking, oktober 2016 -

 


 

 

Kenmerken

Daarom kies je 'm

 

 

 


 

De kracht van 27,5 inch met 62mm banden

Comfortabel en sterk


De Travelmaster 3+ heeft Santos XL vakantiewielen. Die zijn 27,5 inch groot, handgemaakt en met 62 mm banden op extra brede velgen. Ze zijn ijzersterk door hun korte spaken. De extra lucht in de banden zorgt voor comfortabele vering. Blijf dus lekker in je zadel zitten, geniet van de omgeving, je banden doen het werk.

Je kunt ook kiezen voor 28 inch exemplaren,
want het frame is geschikt gemaakt voor twee wielmaten!

 

comfortabel sterk

 

Santos XL vakantiewielen

De Santos XL vakantiewielen zijn comfortabel én sterk. Een 27,5 inch, 62 mm band heeft een grote luchtkamer, die je met minder luchtdruk kunt rijden. Dat rolt gemakkelijk over obstakels en voelt lekker comfortabel.

Sterk en super stabiel

De Santos XL vakantiewielen hebben 36 (relatief korte) spaken en geborgde nippels. De velg is kleiner dan 28 inch en extra breed. Dat maakt het wiel sterker. De extra brede velg houdt de brede banden goed op hun plek. Voor strakke bochten mét bagage.

Comfortabele luchtvering

Als een kussen zo zacht. De 62 mm banden geven je comfortabele luchtvering. Ideaal voor prachtige onverharde wegen in Noorwegen, de kasseien in een klein Frans dorpje of op een zandweg in Zuid-Amerika.

Veel bandvrijheid

De Travelmaster 3+ is ontworpen met veel clearance. Tussen je band en het spatbord blijft dus voldoende ruimte over voor modder, gruis en kiezels. Dat maakt hem geschikt voor verhard én onverharde wegen.

 

Twee wielmaten

Twee wielmaten

De Travelmaster 3+ is geschikt gemaakt voor twee wielmaten. Kies voor de comfortabele 27,5 inch wielen met 62 mm banden of neem 28 inch exemplaren met banden van 42 tot 55 mm.

De twee wielmaten zijn mogelijk met schijfremmen, maar óók met velgremmen. We ontwikkelden een nette, dubbele remnok, waarmee de rem perfect past op 27,5 en 28 inch velgen.

Wil je de wielmaten wisselen gedurende het jaar? Voor bijvoorbeeld vakantie en woon-werk. Dat kan! Bekijk het Santos PLUS-concept.

 


 

Alles meenemen wat je wilt

Veel bagage


55 kg bagage, met gemak. De Travelmaster 3+ kan worden uitgerust met Santos TravelRack XL achterdrager en Tubus lowrider. Daar kun je natuurlijk zelf nog wat aan wijzigen (Custombuilt), maar het feit blijft dat de Travelmaster 3+ geschikt is voor véél bagage. 55 kg, met gemak. Een super sterk frame, een betrouwbare stalen voorvork met lowrider nokken en verstevigde nokjes voor de bidonhouders. Zo neem je alles mee wat je wilt, zonder te zwabberen.

 • Travelmaster ePLUS XL drager

 

Voor- en achterdrager

Voor- en achterdrager

De Travelmaster 3+ kan worden uitgerust met de Santos TravelRack XL achterdrager en een Tubus lowrider.

De Santos TravelRack XL is een extra sterke en stabiele drager die wel 40 kg bagage kan torsen.

Veel ruimte voor drinkflessen

Veel ruimte voor drinkflessen

De Travelmaster 3+ heeft plaats voor 3 bidon- of Santos Alleshouders*. In zo'n Alleshouder is ruimte voor een 2 literfles, een matje, gasblikje, fles wijn, je schoenen of wat je maar wilt.

* Op het 45cm frame passen 2 Santos Alleshouders.

 

 


 

Veel grip, lekker stabiel en sterke remmen

Veilig afdalen, vol vertrouwen

 

de sterkste remmen

Sterk en stabiel

Na een prachtige klim suis je met volgepakte fiets de berg af. De Travelmaster 3+ volgt gewillig en strak. Hij heeft een super sterk frame, een stalen vork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.

 

Veel grip, veilig afdalen

De Travelmaster 3+ heeft 27,5 inch wielen met brede banden, die je grip geven op alle ondergronden. Klinkers, kasseien, gravel en onverhard. Ze zorgen ervoor dat je je zeker voelt op een onverharde weg en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

 

De sterkste remmen

De sterkste remmen met de meeste remkracht. Klaar voor lange afdalingen met de beste Hope schijfremmen met 4 zuigers en extra grote (203 mm) en extra dikke (3,5 mm) schijven. Je kunt ook kiezen voor de betrouwbare, hydraulische Magura HS33 velgremmen. Het frame en de vork zijn geschikt gemaakt voor beide. Kies wat jou het beste past.

 

 

 


 

'Low-maintenance' componenten

Zorgeloos fietsen,
weinig onderhoud


Rohloff naaf en riemaandrijving.
De Travelmaster 3+ is uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten, zodat je zorgeloos véél kilometers kunt fietsen. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff met Gates tandriem zorgen daarvoor. Het maakt de Travelmaster 3+ een ‘low maintenance’ en ijzersterke reispartner.

 

 

 

 

Rohloff naaf

Rohloff naaf

Onverwoestbare versnellingsbak

14 versnellingen in een dichte naaf, waarmee je kunt schakelen vanuit stilstand. De naaf is bewezen betrouwbaar, voor véél fietsen met zo min mogelijk onderhoud.

Lees verder

Riemaandrijving

Riemaandrijving

Duurzame aandrijving

Santos was de eerste met riemaandrijving. We hebben dus een hoop ervaring. Met de juiste riem en tandwielen heb je een super duurzame aandrijving. Santos kiest voor het beste.

Lees verder

 

 

 


 

Gestandaardiseerde onderdelen, overal ter wereld verkrijgbaar

In nood? Geen nood.

 

remnokken

Onderdelen vervangen, overal ter wereld

We maken allemaal wel eens wat kapot. Of dat nu gebeurt door een val of in het vliegtuig, in Spanje of Mexico; geen nood. De Travelmaster 3+ is uitgerust met een aantal handige details.

 

Zo worden de Hydraulische Magura remmen gemonteerd op cantilever nokken, waar ook standaard V-brakes op kunnen. De kabels lopen buiten het frame om, zodat je de remmen gemakkelijk kunt vervangen.

schroefdraad

Het balhoofdstel en de quick releases hebben een standaard maat, het vierkante bracket met BSA draad is ook overal verkrijgbaar.

Verder is zo veel mogelijk schroefdraad buiten het frame gehouden. Denk aan de bevestiging van je standaard, de brackethuls, de riemdeling en de schijfremmen. Draai je een boutje te hard aan, dan hoef je alleen het onderdeeltje te vervangen en is je frame nog heel.

Last but not least past er naast een 27,5 inch wiel ook een standaard 28 inch exemplaar in de
Travelmaster 3+.

 


 

SON verlichtingsset

Altijd verlichtSON naafdynamo en verlichting

Kies je voor SON verlichting, dan krijg je een mooie koplamp met een brede, heldere lichtbundel, die zo kenmerkend is voor SON koplampen. We monteren hem op een Santos lamphouder, want dan schijnt hij mooi over je band en blijft hij netjes rechtop staan.

De SON lampen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren, net als de bijbehorende naafdynamo en achterlamp.

 

 


 

Twee wielmaten

Santos PLUS conceptSantos PLUS concept

Twee wielmaten in één fiets, zonder concessies. Van dedicated vakantiefiets tot snel woon-werk exemplaar. Maximale sterkte en comfort op reis, minimaal functioneel gewicht en veel snelheid bij thuiskomst. Dat maakt de Travelmaster 3+ een wéreldfiets, ook voor thuis.

Met het Santos PLUS concept kun je gemakkelijk je wielen wisselen. Rij het hele jaar op snelle wielen naar je werk en huur voor je vakantie een set comfortabele, sterke XL vakantiewielen. De dealer bouwt je fiets om en Santos zorgt dat je huurwielen in topconditie zijn. Zo kun je zorgeloos op reis.

Santos PLUS concept

 

 


 

 • Dubbele remnokken

  Dubbele remnokken

  Twee wielmaten.

  Met deze dubbele remnokken kun je zowel 27,5 inch als 28 inch wielen monteren met velgremmen. Kies voor 27,5 inch met 62mm banden of 28 inch met 42/47/50/55 mm banden.

 • Santos modulaire kabelgeleiders

  Santos modulaire kabelgeleiders

  Kabels altijd netjes.

  Het Travelmaster 3+ frame is geschikt gemaakt voor meerdere aandrijvingen en meerdere remmen. Met deze kabelgeleiders lopen je kabels altijd netjes langs je frame, welke combinatie je ook kiest. Nu en in de toekomst.

 • Santos montagebooster

  Santos montagebooster

  De Santos 2 in 1 montagebooster is de enige booster waarmee je de betrouwbare, hydraulische Magura remmen op een 27,5 inch wiel met 62mm banden en spatborden kunt monteren. Hij is lichter en zorgt voor meer remkracht. Het is een brakebooster en montageplaat in één. Gemaakt van aluminium, dus dat roest niet. Goed om te weten: hij is gemakkelijk te wisseelen en eenvoudig in gebruik.

 • Santos achterpad

  Santos achterpad

  Rohloff en derailleur

  Het achterpad van onze Travelmaster 3+ is geschikt gemaakt voor zowel Rohloff als derailleur. Deze losse derailleurhanger maakt het mogelijk om later nog te switchen. Zo past de Travelmaster 3+ bij je wensen van nu én die van de toekomst.

 • Santos lamphouder

  Santos lamphouder

  Voor optimaal licht in het donker

  Het vormslot van de lamphouder houdt de lamp altijd rechtop.

  Lees verder

 • TravelRack XL

  TravelRack XL

  Heavy duty drager speciaal voor 29ers

  Met de komst van de Santos 29ers kon een extra sterke en stabiele achterdrager niet uitblijven. Santos ontwikkelde de TravelRack XL, een echte heavy duty drager, die past bij deze wereldfietsen van formaat.

  Lees verder

 • Rohloff naaf

  Rohloff naaf

  Onverwoestbare versnellingsbak

  IJzersterke aandrijving met zo min mogelijk onderhoud, daar houden we van bij Santos.

  Lees verder

 • Sterke wielen

  Sterke wielen

  Santos wielen kunnen tegen een stootje

  Wielen zijn belangrijk. Ze krijgen veel te verduren en zijn lastig te repareren onderweg. Daarom zorgen we dat onze wielen sterk zijn, héél sterk. Hoe we dat doen?

  Lees verder

 • Santos eccenter

  Santos eccenter

  Spant je aandrijving in een handomdraai

  Met het eccenter kun je je riem of ketting gemakkelijk op spanning brengen. Verstel hem met een inbus (zeskant) of met behulp van je crank.

  Lees verder

 • Santos naven

  Santos naven

  Voor sterke en stabiele wielen

  Beschikbaar in verschillende varianten en allemaal uitgerust met 36 spaakgaten, een stalen as en stalen body.

  Lees verder

 • Riemaandrijving

  Riemaandrijving

  Santos was de eerste met riemaandrijving!
  We hebben dus een hoop ervaring.

  Wil je weten waarom wij voor de Original riem kiezen?

  Lees verder

 • Santos kleuren

  Santos kleuren

  Welke kleur wordt het? Begin maar vast met nadenken, want onze Rohloff, Pinion en SON zijn er in 6 kleuren en onze frames in 30 kleuren en de logo's in meer dan 50 kleuren!

  Lees verder

   

   
  Santos Travelmaster 3+ travelwaardig

   

  Beproefd door wereldfietsers

  Bewezen 'Travel' waardig


  De Travelmaster 3+ is een echte wereldfiets. Marco en Lisette namen 'm mee stofhappen in Kameroen; heerlijk terrein voor de 27.5 inch wielen met 62mm banden.

   

   

  Marco en Lisette

  Marco en Lisette

  Wereldfietsers
  Travelmaster 3+

   

  "Wat een gave fiets!"

   

  Bekijk


  Santos Stories

  Travelmaster 3+ Stories

  Mooie verhalen van Travelmaster 3+ rijders.

   

   


  Stof happen in Kameroen

  Marco en Lisette namen de Travelmaster 3+ mee op een avontuur door Kameroen.

  "De Travelmaster 3+ is DE wereld-/vakantiefiets die je moet hebben."

  - Marco en Lisette

   

   

   

  Goed getest

  Rij-impressies, reviews en testen

   

  Spotlight SantosTravelmaster3

  "Eén van de beste allrounders op de markt."

  B&T testte de Travelmaster 3+

  "Opzienbarend is de mogelijkheid om twee wielmaten te gebruiken. Veel evolutie en een beetje revolutie resulteren in een van de beste allrounders op de markt. Geen detail is over het hoofd gezien en de rijeigenschappen passen eigenlijk iedereen. Met zeven framematen en onnoemelijk veel opties komt vrijwel iedere rijder aan zijn trekken. Het verhuursysteem van de wielen zal de laatste paar twijfelaars over de streep trekken."

  "Met 55 kg is 'ie gewoon heel erg stabiel"

  Outdoorguru nam de Travelmaster 3+ onder handen

  Gijs Loning fietste over onverharde bospaadjes en onderschrijft dat je met die 27,5 inch wielen en die hele brede ballonbanden van 62mm fantastisch uit de voeten kan. "Boomwortels die doen er niet meer toe." Ook geeft Gijs aan dat met de stijve 28 inch sportvelgen en gladdere, smallere banden het heerlijk is om over fietspaden naar zijn werk te blazen. "Zo heb je een frame dat geschikt is voor meerdere wielsets."

  Bekijk hier de hele review.

   

  Rij-impressie Santos Travelmaster 3+

  "Wat een gave fiets!"

  Dit is voor ons op dit moment DE vakantie/wereld fiets die je moet hebben. Niet lang over nadenken. Beurs trekken en kopen dat ding. Die fiets zit zo goed in elkaar en rijdt zo fantastisch over elk soort terrein dat er lang over twijfelen zonde van je tijd is. Die tijd moet je gebruiken om erop uit te trekken.

   

   

   
  Santos Travel Lite e-bike

   

  Flexibele, onderhoudsarme E-bike

  E-bike ready

  Met de Travelmaster 3+ E-bike heb je altijd de wind in de rug. Lekker! Hij biedt ook uitkomst als de één sneller is dan de ander of als je graag iedere dag naar je werk fietst. Iedereen heeft zijn eigen wensen, nu en in de toekomst. Daarom houden we het graag flexibel.

  Modulair systeem
  Een elektrische Travelmaster 3+ is modulair opgebouwd. De accu zit handig bevestigd op het frame of in de bagagedrager en de betrouwbare GoSwiss motor in het achterwiel. Het elektrificeren van je Travelmaster 3+ kan daarmee nu óf later nog!

   

   


   

  Custombuilt

  Voor iedereen een unieke fiets

   

  Welk frame heb je nodig?

  Welk frame heb je nodig?

  Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

  Uitvoering

  Uitvoering

  Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

  Customizen

  Customizen

  Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

   


   

  Santos kleuren

  Jouw Santos in je eigen kleur

  Onze Rohloff- en Son-naven zijn er in 6 kleuren, net als de Pinion versnellingsbox. Onze frames spuiten we in 30 kleuren en voor de logo's heb je keuze uit meer dan 50 letterkleuren!
   

   


   

  Geometrie

  Alle maten op een rij

   

  Geometrie Travelmaster3

   

  Geometrie Travelmaster 3+
  Alle maten zijn gegeven in millimeters, tenzij anders aangegeven.
  Tip: testen zegt meer dan cijfers.

  MaatZitbuis
  lengte
  Bovenbuis lengteOverstap hoogteBalhoofd hoogteBalhoofd - Dropout
  45 cm450570717883582
  49 cm490580742892592
  53 cm530590811904602
  57 cm570600841923622
  61 cm610610868942642
  65 cm650620896960662
  70 cm700635927979682
  * Gemeten met 27,5 inch wielen en de Schwalbe Super Moto-X 62mm band.

   

   


   

  Kies je fiets

  Een goede fiets past bij je

   

  Santos Bikes


  Is de Travelmaster 3+ geschikt voor jou?

  Ben je zeker van je keuze, gebruik dan onze customizer om jouw unieke fiets direct samen te stellen.

  Customizer >

  Santos Stappenplan


  Stappenplan

  Doorloop eerst ons stappenplan om zeker te zijn van je keuze óf om je op weg te helpen naar een andere, voor jou ideale, Santos.

  Stappenplan >

  Santos E-bike


  Ook als E-bike

  Wil je altijd de wind in de rug? Dat kan! Hij is namelijk ook leverbaar met elektrische ondersteuning van GO SwissDrive.

  Ben je nu nog niet toe aan een E-bike, maar wil je deze optie wel open houden voor de toekomst? Geen probleem! Je hoeft je duurzame Santos namelijk niet in te ruilen, want het elektrificeren kan later nog!

  Bekijk onze E-bike Serie

   

   


   

  Folders

  Download ze hier

   
  Travelmaster 3+ Folder

  Travelmaster 3+ Folder

  Travelmaster 3+ Infoblad

  Travelmaster 3+ Infoblad

   

   


   

  Vind een dealer

  Onze dealers staan natuurlijk altijd voor je klaar. Kijk op onze dealer pagina voor de adressen.

   

  Santos World Stores

  Santos World Stores

  Meer dan 100m2 meter met alle Santos modellen op voorraad. Rohloff, Pinion en riemaandrijving. Een pasfiets en kleurendisplay staan tot je beschikking.

  Santos Stores

  Santos Stores

  Bijzondere dealers met minstens 12 Santossen uit de Lite Serie, de Travelmaster Serie en de 4.29. Uitgerust met Rohloff / Pinion en riemaandrijving, klaar voor een testrit.

  Santos Dealers

  Santos Dealers

  Santos specialisten met ten minste een of meerdere fietsen met Rohloffnaaf en riemaandrijving. Maak hier een testrit en laat je goed adviseren.

   

   


   

  FAQ

  We zijn er om je te helpen

  ALGEMEEN

  Wanneer kan ik de Showroom bezoeken?

  Onze showroom is elke vrijdag van 09.00 tot 17.00 geopend. Omdat de showroom druk bezocht wordt, werken we alleen op afspraak. Wil je langskomen, bel (0252-426123) of mail ons dan gerust voor het maken van een afspraak.

  Hoe zit het met de verzekering van de wielen?

  Je wielen zijn allrisk verzekerd voor schade en breuk. Diefstal is uitgesloten en voor je eigen rekening. Santos adviseert je fiets ook zelf te verzekeren tegen diefstal en/of schade.

  TRAVELMASTER 3+

  Waar kan ik de Travelmaster 3+ testen?

  Je kunt een proefrit maken op de Santos Travelmaster 3+ bij geselecteerde World Stores en Travel Stores. De dealers krijgen een speciaal predikaat en zijn terug te vinden in de dealerlijst.

  PLUS CONCEPT

  Hoe kan ik wielen huren?

  Je kunt wielen huren bij de Santos dealers die aan het PLUS concept meedoen en bij Santos zelf.

  Maak een afspraak met de dealer. Hij regelt de benodigde huurwielen en zorgt dat ze worden gewisseld. Je originele wielen staan borg voor de verhuurde exemplaren.

  Hoe lang duurt het om mijn wielen te wisselen?

  Santos levert de wielen uit voorraad aan de dealer.
  Wij adviseren de levertijd vooraf te checken in verband met beschikbaarheid in de drukke vakantieperiode. Het is ook mogelijk om vooraf een wielset te reserveren. Neem hiervoor contact op met je dealer.

  Wat kost het huren van een wielset?

  De prijs voor het huren van een wielset is vanaf €99 per maand.

  €29 per extra week
  €89 per extra maand
  €49 voor het starten met nieuwe banden. Dit is ons advies voor een reis van 3 maanden en langer.

  Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief het arbeidsloon voor het wisselen van de wielen. Bespreek dit met je dealer.

  Bij de huurprijs zitten een set goede banden en andere benodigde onderdelen (spatborden etc.) inbegrepen. Ook zijn de wielen verzekerd tegen schade en breuk. Diefstal is uitgesloten en voor eigen rekening. Santos adviseert om je fiets te verzekeren.

  Hoe zit het met de verzekering van de wielen?

  Je wielen zijn allrisk verzekerd voor schade en breuk. Diefstal is uitgesloten en voor je eigen rekening. Santos adviseert je fiets ook zelf te verzekeren tegen diefstal en/of schade.

   

   

   
  TM3 Stories

   

  Travelmaster 3+ Stories

  Een bron van inspiratie

   

  Enge overnachting en moeilijke momenten

  Enge overnachting en moeilijke momenten

  Na een sightseeing dagje in de prachtige stad Budapest, fietst Bas met spierpijn tegen de wind in door Hongarije verder richting Servië. Na een enge nacht, vecht Bas tegen de negatieve gedachten...

  Lees meer

  Veel sneeuw op weg naar Budapest

  Veel sneeuw op weg naar Budapest

  April doet wat 'ie wil! Ook in Oostenrijk, zo ondervindt Bas in z'n vierde week op weg naar China. Horizontaal komt het voorbij vliegen. Via Wenen en Bratislava bereikt hij na 2010 kilometer fietsen de prachtige stad Budapest.

  Lees meer

  Nieuw huisdier en luxe hotel

  Nieuw huisdier en luxe hotel

  Bas vervolgt zijn reis langs de Donau, fixt een overnachting in een luxe hotel en verwelkomt een nieuw huisdier in z'n tent. En inmiddels is het behalen van de Oostenrijkse grens een feit!

  Lees meer

  Te gekke Samba muzikant en ijskoude nacht

  Te gekke Samba muzikant en ijskoude nacht

  Bas samba't erop los in Duitsland! Hij tikt de eerste 1000 kilometer aan op de Limes route, speelt een wedstrijdje met een Nederlands binnenschip en beleeft zijn eerste koude nacht. Check z'n nieuwste vlog.

  Lees meer

  Iets te veel bier en de eerste bergen

  Iets te veel bier en de eerste bergen

  Bas fietst langs de Rijn naar Dusseldorf en Keulen, waar een alcoholvrij biertje toch niet zo alcoholvrij blijkt te zijn...

  Lees meer

  Bas neemt afscheid en trapt de eerste kilometers weg

  Bas neemt afscheid en trapt de eerste kilometers weg

  Na een emotioneel afscheid zet Bas koers naar Duitsland. Het zijn de eerste kilometers, de eerste overnachting in z'n tent en misschien wel z'n voorlopig laatste kipfile'tje!

  Lees meer


  Contact

      Schillingweg 41
     2153 PL Nieuw-Vennep
     +31 (0) 252 426 123
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     www.santosbikes.com

  Santos op Twitter   Santos op Facebook   Santos op Instagram   Santos op Youtube


  Vind een dealer

  dealer icoon mapVind een dealer bij jou in de buurt en test je favoriete fiets.

  Stel je fiets samen en bouw 'm op zoals jij dat wilt. Eenvoudig.


  Nieuwsbrief

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.